P1 Bransch


P1 Bransch


Branschorganisationer som medlemmar

Här är huvudmenyn till P1 Bransch som kallas för Fjärrkontontrollen. Företag och Personer är medlemmar. Underlag motsvaras av fakturaunderlag. Kontakter är personer och företag som inte är medlemmar. Pren är prenumeranter. Under Avgifter hanteras priser för produkter, tjänster och medlemsavgifter. Bevakningar visar personer, företag eller annat som man lagt bevakning på. Bibliotek är till för kansliets böcker. Diagram visar hur P1 Bransch är konstruerat. Slutligen finns det en sökbar Handbok som även går att skriva ut.Stämmer detta in på er?

• Är ni en branschorganisation med företag som medlemmar?

• Beräknas era medlemsavgifter på omsättning, lönesumma eller liknande?

• Har ni en medlemstidning som även andra kan prenumerera på?

• Håller ni kurser och genomför konferenser och evenemang?

• Behöver ni uppdatera er webb med vilka medlemmar ni har?

• Erbjuder ni era medlemmar andra produkter och tjänster?

• Gör ni utskick via e-post eller per post?

• Bearbetar ni företag för att få in nya medlemmar?

• Söker ni efter ett program för att hantera er verksamhet?

Då är det mycket möjligt att P1 Bransch passar just er…
 

P1 Bransch är en produkt helt anpassad för branschorganisationer. I grunden är det ett för-system som övergripande hanterar företagsmedlemmar och framställer fakturaunderlag, baserat på lönesumma, omsättning, marknadsföringsbudget eller andra parametrar för medlemsavgifter. Fakturaunderlagen förs sedan digitalt över till ert ekonomisystem där all fakturering och bokföring sker.

Det går också utmärkt att framställa fakturaunderlag för övriga varor, sålda annonser, tjänster, kurser och evenemang som en branschorganisation erbjuder till sina medlemmar.

P1 Bransch arbetsbild medlemsavgifter

Säljstöd
P1 Bransch har också CRM-funktioner för säljare och marknadsförare. Man kan lägga upp påminnelser, skriva anteckningar, koda och kryss-märka både företag och personer. Det är lätt att söka på alla olika märkningar och även t ex kombinera med sökning av deltagare på olika evenemang och kurser. T o m alla anteckningar är sökbara. Målgrupper som man söker fram kan man ta ut som adress- eller e-post-filer, eller helt enkelt bearbeta per telefon för kampanjer eller aktiviteter.

P1 Bransch företagskort med öppen personanteckningsflik

Kurser & Konferenser
Genomför ni kurser för era medlemmar? Helt integererat i P1 Bransch finns en modul som gör att ni kan administrera kurser och kursdeltagare och även skapa fakturaunderlag för dessa. Ni slipper sköta kursadministrationen i ett annat system utan får en helhetsöverblick på alla medlemmars olika kursdeltaganden.

P1 Bransch kurshantering

Branschtidningen
I de flesta medlemskap hos branschorganisationer ingår prenumeration på en branschtidning. När icke medlemmar vill prenumerera eller medlemmar vill få flera exemplar skickade hem till anställda eller till andra adresser brukar det bli krångligt med tidningen. Ni kanske även vill att vissa viktiga företag och personer skall få tidningen gratis utan att beblanda dem med medlemmarna? Med P1 Bransch kan man hantera alla olika typer av prenumerationer. Det går utmärkt att ha helt externa prenumeranter och även att ta betalt för extra exemplar till medlemmar.

Medlemmar, kontakter och prenumeranter kan prenumerera på organisationens tidning

Webben
Vill ni att era medlemmar skall kunna se och ändra sina kontaktuppgifter via er hemsida löser vi det genom vårt API. Det innebär att er webbyrå kan skapa automatisk hämtning av data från P1 Bransch och visa upp på er hemsida. Att skicka in data från webben löser vi på samma sätt i samarbete med er webbyrå.

Allmänt
Under många år har vi på PositionEtt skräddarsytt medlemssystem och medlemsregister till både stora och små organisationer för att administrera och hantera medlemmar. Därför vet vi att medlemshantering är komplicerat och krävande.

Nu har vi utvecklat P1 Bransch som är ett program helt anpassat för branschorganisationer. Det innebär att det är en leveransklar systemprodukt som även kan uppgraderas när det kommer nya versioner som fått nya funktioner. I stället för att anpassa och skräddarsy system finns nu en produkt som sköter jobbet och som snabbt kan levereras.

P1 Bransch är skapat i FileMaker. Ni kan drifta systemet lokalt hos er och det ingår FileMaker-licenser på era användardatorer och en serverprogramvara om ni är många användare. Vi erbjuder även drift av systemet på server hos PositionEtt om ni hellre vill det. Mac eller PC går lika bra.

Kontakta oss gärna för en demonstration!

Har ni en förening med personliga medlemskap?
Läs mer om P1 Medlem

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift