P1 Search


P1 Search


Rekryteringssystem för hantering av kunder, rekryteringsuppdrag och kandidater.Ett av marknadens ledande rekryteringsverktyg för kandidathantering, rekrytering och search. Främst avsett för rekryteringsföretag men även för större organisationer med egen rekryteringsfunktion. Systemet är omtyckt för sin användarvänlighet, att det ger stöd från försäljningsfasen hela vägen genom rekryterings-processen och även fakturering.

Högst rankat av våra kunder är att sökfunktionerna i programmet i princip oändliga. Du kan söka på all registrerad text! Med webbslussen på er hemsida kan kandidater registrera sina CV-data, bifoga dokument och enkelt söka olika tjänster. Allt landar och hanteras i P1 Search. Programmet används idag av ett femtiotal mycket välrenommerade rekryteringsföretag.

Hur använder du rekryteringsverktyget P1 Search?

Klicka till på filmklappan ute till höger så startar en demonstrationsfilm som du kan titta på och se hur programmet ser ut och används. Här följer annars lite listade funktioner

Personer

Här har du alla kandidater lagrade som antingen sökt en viss tjänst som annonserats ut eller spontanister som gjort en webb-registrering för att finnas i er CV-databas. Om ni har ett search-uppdrag registrerar ni själva in uppgifter om de kandidater som ni vaskar fram. Du kan söka på all information som finns registrerat om kandidaterna. T ex ålder, geografisk tillhörighet, tidigare anställningar, utbildningar, branscherfarenhet...


 

Kandidatens Webbplats

Vi har skapat ett webb-fönster i P1 Search som visar upp information från t ex Linked in eller en blog. Se hur Linked in visas HÄR!

Kunder och prospects

Både kunder och prospekts hanteras i systemets säljstödsdel. Du kan dokumentera både på person- och organisationsnivå. Gemensam återkomstfunktion finns för både kundkontakter, prospekts och kandidater. Dokument som offerter eller avtal sparas direkt i systemet.

Uppdrag

I den här delen av systemet skapar du rekryteringsuppdrag som du kopplar till en viss kund. Till varje uppdrag kan du sedan koppla framsöka kandidater och få en kandidatlista. Här lägger du även in och beskriver era annonsuppdrag som direkt visas på er hemsida om ni använder WebbSlussen.

Fakturering

Du kan skapa fakturor direkt från kunden eller från uppdrag. Ladda skrivaren med blanka papper så skapar P1 Search färdiga fakturor med din logga, sidfot med företagsuppgifter och fakturainformation. Det finns även ett artikelregister där du kan lägga upp dina vanligaste tjänster eller produkter som du fakturerar. Håll kontroll över dina betalningar med kundreskontran.

Grupper

Med gruppfunktionen kan du spara sökningar och möjliggöra grovsorteringar. Slutligen kopplar du ett urval av kandidater från gruppen till ett uppdrag. Här kan du t ex ha sparade sökningar över personer som du vill ha extra koll på.

Dokumenthantering

Du kan spara originaldokument (Word, Excel, PDF m fl) direkt i systemet. Dessa kan placeras på Kunder under Uppdrag eller på Kandidater.

Websluss

Vi skapar en anpassad formulärsfunktion på er hemsida där kandidater enkelt ansöker genom att registrera sina grunduppgifter, samt bifogar CV-dokument och övrig information. All inlagd information hamnar direkt i P1 Search och blir direkt sökbar. Även original-CV'n och personliga brev överförs. Du slipper ansökningar via e-post. Med sina användarnamn och lösenord kan kandidaterna när som helst logga in och uppdatera sin CV-data.

Gruppmail

Gruppmail är en mycket vital del av P1 Search. Oavsett om du arbetar med en större grupp eller ett mindre urval kandidater kopplade till ett uppdrag, kan du alltid kommunicera via gruppmail. Du kan skapa färdiga mall-mail och alla skickade mail sparas i systemet.

Utskrifter

Det finns en mängd olika utskrifter och rapporter. T ex brev, olika typer av kandidatlistor eller CV-utskrifter som ni vill kunna presentera för era kunder. Du kan skriva ut på din skrivare eller som PDF om du vill eposta din utsrkift.

Allmänt

P1 Search är byggt i FileMaker. Mjukvara för era användare ingår i vår leverans. Oftast driftar vi systemet på någon av våra servrar. Det innebär att era användare når systemet oavsett var de befinner sig bara de har tillgång till internet. Den stora fördelen med P1 Search är att det är ett helhetssystem för rekrytering och searcharbete. Det stödjer fullt ut de arbetsprocesser som utförs vid rekryteringsarbete.

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift